Δείτε τις πρώτες teaser φωτογραφίες του ανανεωμένου Audi TT


Το ανανεωμένο TT είναι γεγονός και μέχρι την πρεμιέρα του η Audi κεντρίζει το ενδιαφέρον με teaser φωτογραφίες.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 18/7/2018

Η Audi θα παρουσιάσει πολύ σύντομα επίσημα την τελευταία ανανεωμένη έκδοση του μικρού της κουπέ του TT. Μέχρι τότε έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser εικόνες του. Οι οποίες ναι μεν δεν δείχνουν πολλά για τις αλλαγές στην εικόνα του αλλά αφήνουν να εννοηθεί πως το χαρακτηριστικό σχήμα του, που στις βασικές του γραμμές υπάρχει εδώ και τρεις γενιές δεν πρόκειται να αλλάξει καθόλου.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες αλλά και κάποιες κατασκοπευτικές λήψεις που δείχνουν πως το ανανεωμένο TT θα έχει μια μεγαλύτερη και πιο τονισμένη μάσκα Singleframe, προσαρμοσμένη στην αισθητική των πιο καινούργιων μοντέλων της μάρκας.

Γενικά ως αισθητικό πρότυπο για την ανανέωση του ΤΤ λειτούργησε η κορυφαία έκδοσή του RS, από την οποία χρησιμοποιήθηκαν αρκετά στοιχεία. Όπως για παράδειγμα οι πιο μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ πιο δυναμικό είναι και το πίσω μέρος, με έναν ελαφρώς διαφοροποιημένο προφυλακτήρα και ένα λίγο διαφορετικό διαχύτη.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρχουν καινούργια χρώματα για το αμάξωμα και νέας σχεδίασης ζάντες, ενώ αντίστοιχης λογικής επεμβάσεις στο εσωτερικό. Η γκάμα των κινητήρων δεν πρόκειται να αλλάξει, απλά στα πλαίσια της σταδιακής εξέλιξής τους αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και εδώ οι τελευταίες εκδοχές τους. Οι οποίες θα είναι πιο ισχυρές και πιο οικονομικές.