Δείτε τις δοκιμές της Rolls-Royce Cullinan στο Ντουμπάι (Video)


H Rolls-Royce βάζει τις τελευταίες "πινελιές" στο μεγάλο SUV της δίνοντας στην δημοσιότητα ένα video με απίστευτες εικόνες από τις δοκιμές στο Ντουμπάι!
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/4/2018

Η είσοδος της Rolls-Royce στον κόσμο των SUV δεν θα μπορούσε να γίνει παρά με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο και ένα εξίσου εντυπωσιακό όχημα. Και το video που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρία επιβεβαιώνει και τα δύο. Η Cullinan όπως θα ονομάζεται το μεγάλο crossover της εταιρίας κάνει μερικές από τις τελικές της δοκιμασίες, αυτή την φορά στους αμμόλοφους στο Ντουμπάι, προσφέροντας εικόνες δυναμικές και γεμάτες από την άγρια ομορφιά της ερήμου.

 

Στο video συμμετέχουν ένας τοπικός ειδικός στην οδήγηση στην άμμο, ονόματι Mashal Shaien και στην παραγωγή του συνεργάζεται και το National Geographic. Στο μικρής διάρκειας φιλμάκι βλέπουμε την Cullinan να κινείται με άνεση πάνω στους αμμόλοφους και να κάνει κάποια εκπληκτικά περάσματα που δίνουν μια εντύπωση για τις δυνατότητές της (και εντυπωσιάζουν όσους δεν έχουν την παραμικρή επαφή με αυτό το τερέν).

Μέχρι την επίσημη παρουσίαση της προς τα τέλη της χρονιάς, η Rolls Royce θα μας δείξει και άλλα video, με ειδικές αποστολές στην παγωμένη Βόρεια Ευρώπη ή στα πολύ θερμά κλίματα στις ερήμους των ΗΠΑ. Στην πραγματική της ζωή πάντως θα έχει να αντιμετωπίσει πιο δύσκολους αντιπάλους, όπως για παράδειγμα η Bentley Bentayga, αν και το όνομα όσο και η σχεδίαση (με δάνεια από την Phantom όπως βλέπουμε) οδηγούν στην βεβαιότητα ότι θα έχουμε να κάνουμε με κάτι ακραία πολυτελές. Με 571 ίππους κάτω από το καπό, 900 Nm ροπής από τον V12 των 6,75 λίτρων και οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, η Cullinan θα είναι σίγουρα μία ξεχωριστή περίπτωση στον χώρο των μεγάλων και πανάκριβων SUV.