Bentley Bentayga με mini χρηματοκιβώτιο και αναγνώριση αποτυπωμάτων


Όσοι μπορούν να αποκτήσουν μια Bentley Bentayga σίγουρα είναι τουλάχιστον ευκατάστατοι. Και σίγουρα θα έχουν στην κατοχή τους διάφορα πολύτιμα αντικείμενα ή και μετρητά που δεν θέλουν να τα κουβαλούν πάντα πάνω τους.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 20/3/2018

Για όλους αυτούς λοιπόν η Mulliner, το τμήμα ειδικών αποστολών της βρετανικής εταιρείας, δημιούργησε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο με επένδυση -για να μην ταλαιπωρείται το περιεχόμενό του- στην κεντρική κονσόλα. Εκεί μπορεί κανείς να βάλει όλα τα πολύτιμα αντικείμενά του, ενώ ανοίγει με δαχτυλικό αποτύπωμα, κάτι που εγγυάται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ενδιαφέρον έχει πως στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου υπάρχουν και 2 θύρες USB -ίσως να θέλει κανείς να φορτίσει το Vertu του με ασφάλεια ή να το συνδέσει και πάλι με ασφάλεια, με το σύστημα infotainment της Bentayga. Ίσως από την άλλη πολύ απλά να μην υπήρχε χώρος να μπουν κάπου αλλού, γιατί πρακτικά δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον να κλειδώνει το κινητό του ενώ είναι στο αυτοκίνητο. Εκτός και αν δεν έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους συνεπιβάτες του.

Πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο πάντως μπορούν να έχουν, πάντα μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων, περισσότεροι του ενός, ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του. Όμως δεν έχει σημασία αν το ζητούμενο είναι να είσαι βέβαιος για την ασφάλειας των πολύτιμων αντικειμένων σου, έτσι δεν είναι;