Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Range Rover SV Coupe


Στην έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, θα παρουσιαστεί το υπερπολυτελές Range Rover SV Coupe, που θα κατασκευαστεί σε μόλις 999 χειροποίητα αντίτυπα από την Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations.

  • 25/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LAND ROVER

Ως είθισται η εταιρεία έδωσε, σχεδόν 6 εβδομάδες πιο πριν, στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία, που αποκαλύπτει το ιδιαίτερο εσωτερικό. Που έχει διαφορετικού χρώματος επενδύσεις στα εμπρός καθίσματα και στα πίσω. Στο χρώμα του ελεφαντόδοντου τα πρώτα, ασορτί με το ταμπλό, μπλε -navy blue κατά την Land Rover- τα δεύτερα. Που διαχωρίζονται από την κονσόλα που εκτείνεται σε όλο το μήκος της καμπίνας και έχει στο πάνω μέρος της επένδυση από ξύλο.  

Λογικά, προκειμένου και οι αναλογίες να είναι ελκυστικές, το μεταξόνιο θα είναι μικρότερο σε σχέση με τα πεντάθυρα Range Rover. Μπροστά θα υπάρχουν αλλαγές στα σημεία, ενώ το πίσω μέρος αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο κάθετο. 

Με το νέο και κορυφαίο Range Rover η εταιρεία θυμάται μεταξύ άλλων και τις ρίζες της,  μιας και το αρχέτυπο, ο πρόδρομος όλων των πολυτελών SUV ήταν αρχικά διαθέσιμο αποκλειστικά ως 3θυρο. Μετά το 1981 η πεντάθυρη ήταν η στάνταρ εκδοχή του και η τρίθυρη αυτή που χρεωνόταν επιπλέον. Όσο για την τιμή του σύγχρονου κουπέ λέγεται πως θα κινείται στα επίπεδα των 280.000 €.