Αυτή η... 8θέσια Ferrari 360 δεν βρίσκει αγοραστή!


Mία σπάνια -και μάλλον κακόγουστη- μετατροπή μιας Ferrari 360 σε οκταθέσια λιμουζίνα φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες στον να βρει τον επόμενο ιδιοκτήτη της. 

  • 24/12/2017

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ


Η πλαστική χειρουργική στα αυτοκίνητα μπορεί (όπως και στους ανθρώπους) να οδηγήσει σε ατυχή αποτελέσματα, τα οποία (όπως και στους ανθρώπους) φαίνονται με τα χρόνια. Η συγκεκριμένη Ferrari 360 Modena Limo κυκλοφορεί από το 2003 στο Los Angeles και πρόσφατα βγήκε και πάλι στο E-bay. Όμως τα χρήματα που συγκέντρωσε από τον πλειοδότη, που έφθαναν στα 104.000 δολάρια, δεν κρίθηκαν επαρκή από τον πωλητή για την "πιο σπάνια λιμουζίνα στον κόσμο", και έτσι το συγκεκριμένο όχημα δεν άλλαξε για άλλη μια φορά χέρια.

Πάντως στα 14 χρόνια που βρίσκεται εν ζωή έχει μέχρι στιγμής 9 ιδιοκτήτες. Πάντως κάποια στιγμή η τιμή μεταπώλησης είχε αγγίξει τα 98.650 δολάρια, ενώ τα χιλιόμετρα που έχει τώρα σύμφωνα με την αγγελία είναι λίγο πάνω από τα 51.000. 

Το όχημα έχει έξι πόρτες (οι δύο πίσω ανοίγουν ανάποδα για εύκολη πρόσβαση), δύο μεγάλες ηλιοροφές, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με κορυφαίες ανέσεις και πολυτέλεια έως και 8 επιβάτες. Μέχρι πρόσφατα έκανε tours στο Los Angeles όπου έχει περάσει και τα περισσότερα χρόνια της ζωής της έχοντας μεταφέρει κάθε καρυδιάς καρύδι και συμμετέχοντας σε ότι πιο extreme event υπήρξε στην πόλη.

Είναι απορίας άξιο πως δεν βρέθηκε κάποιος πρόθυμος να δώσει τα χρήματα που ζητούσε ο τωρινός ιδιοκτήτης, μιας και μία Ferrari 360 του 2003 κοστίζει έως και τα μισά λεφτά (μόνο αν είναι σε καλή κατάσταση και με ελάχιστα χιλιόμετρα φθάνει σε τριψήφιο νούμερο). Όπως και να έχει η Ferrari... Φρανκεστάιν είναι σίγουρα μία τυπική αμερικάνικη παραδοξότητα και μία ακόμα απόδειξη ότι η πλαστική χειρουργική στα αυτοκίνητα (όπως και στους ανθρώπους) χρειάζεται μέτρο.