Αυτή η Bugatti Chiron αποτελείται από 3.599 μέρη (video)


Πρόκειται για την φτηνότερη Bugatti που μπορείτε να αποκτήσετε καταβάλλοντας μόνο 300 ευρώ. Μπορείτε να την παρκάρετε ακόμη και στην βιβλιοθήκη σας!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 1/6/2018

Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για ένα συναρμολογούμενο μοντέλο της εξαιρετικής σειράς Technic που έχει λανσάρει εδώ και χρόνια η Lego. Το νέο σετάκι κοστίζει περίπου 300 ευρώ και αν έχετε όρεξη (και προπάντων χρόνο) μπορείτε να κατασκευάσετε την δική σας Chiron συναρμολογώντας τα 3.599 κομμάτια της και ακολουθώντας τις οδηγίες του εγχειριδίου (προσοχή, απευθύνεται σε ηλικίες από 16 ετών και πάνω).

Το μοντέλο που προκύπτει είναι υπό κλίμακα 1:8 και έχει μήκος 56 cm με το πλάτος να φτάνει τα 25 cm και το ύψος τα 14 cm. Η Lego τονίζει πως έχει δοθεί πολύ μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και πως σε αρκετά στάδια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην συναρμολόγηση. Όπως θα δείτε και στα βίντεο τα ειδικά λάστιχα, η ανάρτηση, ο κινητήρας, η πίσω πτέρυγα… μέχρι και το κλειδί Top Speed Mode έχουν κάποια έχουν κάποια λειτουργικότητα (π.χ. στο μοτέρ κινούνται τα πιστόνια, η αεροτομή αλλάζει κλίση, το 8άρι σαζμάν κ.α.).