Αυτή είναι η σχεδίαση του ταμπλό στο νέο Toyota Auris


Η Τoyota παρουσίασε στις ΗΠΑ την αμερικάνικη εκδοχή του Auris επιτρέποντάς μας να πάρουμε μία πρώτη ιδέα από το ταμπλό της νέας γενιάς που θα έρθει στην Ευρώπη σε ένα χρόνο.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: TOYOTA
  • 24/3/2018

Μετά την παρουσίασή του στην έκθεση της Γενεύης, το νέο Αuris παρουσιάστηκε στην αμερικάνικη εκδοχή του, με την ονομασία Corolla. Πρόκειται για ένα πεντάθυρο hatchback το οποίο δεν διαφέρει και πολύ από το αυτοκίνητο που είδαμε στην Γενεύη, και το οποίο μας επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το ταμπλό του ευρωπαϊκού Auris.

Στις εικόνες βλέπουμε μία αρκετά μεγάλη οθόνη στο κέντρο της κονσόλας διαστάσεων 8 ιντσών, η οποία έχει τοποθετηθεί αρκετά ψηλά με τους αεραγωγούς και τα χειριστήρια για τον κλιματισμό χαμηλότερα. Ο πίνακας οργάνων είναι τύπου backlight με ψηφιακό υπολογιστή ταξιδιού ο οποίος ενσωματώνεται σε μία ακόμα οθόνη 7 ιντσών. 

Τα καθίσματα όπως βλέπουμε είναι σχεδιασμένα πιο ανατομικά και έχουν καλή πλευρική στήριξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο θα είναι εφοδιασμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και άνεσης για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Το νέο Auris θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη στις αρχές του 2019, με μεγαλύτερο σε διαστάσεις αμάξωμα, πιο εντυπωσιακή σχεδίαση και τρεις επιλογές κινητήρων (1,2 λίτρα turbo με 116 άλογα, υβριδικό 1,8 λίτρων με 112 άλογα και ένα νέο δίλιτρο υβριδικό σύστημα με ισχύ που θα φθάνει στα 180 άλογα).