Απούλητη ξέμεινε η Ferrari 360 Stretch Limo


Πριν από μερικές μέρες έληξε η αγγελία που είχε μπει στο eBay για μία μεταποιημένη Ferrari 360 με έξι πόρτες.

  • 13/2/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τελικά ο ιδιοκτήτης της βαρέως μεταποιημένης Ferrari που βλέπετε στην οθόνη σας δεν έφτασε τις 95.000 δολάρια που είχε θέσει ως στόχο η αγγελία στο eBay. Έτσι, η πιο σπάνια λιμουζίνα του κόσμου (όπως ισχυρίζεται… ο ποιητής στην αγγελία) έμεινε στα αζήτητα αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει την μοναδική στο είδος της που υπάρχει στην Αμερική.

Πραγματικά, αν σκεφτεί κανείς το παράξενο της μετατροπής αυτή η Ferrari έχει συνολικά έξι πόρτες με τις δύο τελευταίες να ανοίγουν αντίρροπα για ευκολότερη πρόσβαση. Υπάρχει χώρος για έως 8 επιβάτες και στο εσωτερικό πολυτελείς ανέσεις και κομφόρ. Η μετατροπή έγινε πέρυσι με το αυτοκίνητο να έχει άδεια κυκλοφορίας το 2003 και 43.000 km στο κοντέρ του. Όχι και λίγα…

Ωστόσο, κάτι μας λέει πως ένα επιχειρηματικό μυαλό (που έχει σχέση με VIP μεταφορές, γάμους, ειδικά events κ.α.) και με την λόξα που έχουν οι Αμερικάνοι, ίσως και να μπορούσε να κάνει γρήγορα απόσβεση τα 95.000 δολάρια. Ή από την άλλη να αγοράσει μία μεταχειρισμένη στις 40.000-50.000 δολάρια (όσο κοστίζει στις ΗΠΑ) Ferrari 430 και να την βάλει στο κρεβάτι του Προκρούστη.