Aνανέωση για το Audi TT μέσα στο 2018


Το Audi TT θα εμφανιστεί ανανεωμένο μέσα στο 2018 σε ένα τυπικό facelift στην μέση της ζωής ενός μοντέλου χωρίς δραματικές αλλαγές στην σχεδίαση ούτε και στα μηχανικά του μέρη. 

  • 17/12/2017

Έχοντας συμπληρώσει τον προβλεπόμενο χρόνο στην παραγωγή, έρχεται η ώρα για το τυπικό facelift και για το Audi TT. Η ανανέωση πάντως που φαίνεται να προκύψει μέσα στο 2018 δεν θα αλλάξει δραματικά την εικόνα του μοντέλου όπως την γνωρίζουμε σήμερα, με την γενικότερη φιλοσοφία να παραμένει ίδια.

Οι αλλαγές όπως συμβαίνει σ' αυτά τα facelift στο μέσον της ζωής ενός μοντέλου θα αφορούν κάποιες αισθητικές αλλαγές στην μάσκα και τα φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχουν πολύ πιο ποιοτικά υλικά ενώ αναβάθμιση θα παρουσιάσουν όλα τα τεχνολογικά συστήματα του αυτοκινήτου, με έμφαση στις τεχνολογίες διασύνδεσης και υποβοήθησης του οδηγού.

Όπως όλα δείχνουν -και εκτός κάποιου απροόπτου- αλλαγές δεν θα υπάρξουν ούτε στην γκάμα των κινητήρων, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν ο 1.8 TFSI που αποδίδει 180 ίππους, ο 2.0 TFSI με 230 και 292 ίππους, ο diesel 2.0 TDI με τα 184 άλογα και ο κορυφαίος 5κύλινδρος 2.5 TFSI των 400 ίππων του TT RS. Ο τελευταίος ίσως εμφανιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ιπποδύναμη και μάλλον με καλύτερες τιμές σε ότι αφορά τις εκπομπές ρύπων.

Η εντελώς νέα γενιά του Αudi TT, η 4η κατά σειρά, θα εμφανιστεί μέσα στο 2021 όπου και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές τόσο στην σχεδίαση όσο και στα μηχανικά μέρη, με την ηλεκτροκίνηση να έχει και αυτή τον δικό της λόγο στη νέα πορεία του μοντέλου.