Aνάκληση μοντέλων Maserati για κίνδυνο πυρκαγιάς


Η Maserati ανακαλεί αρκετά μοντέλα της λόγω κάποιου προβλήματος με την τροφοδοσία της βενζίνης που μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνική πυρκαγιά στον χώρο του κινητήρα.
 

  • 1/1/2018

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΜΑSERATI

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για την Maserati καθώς μετά από την στάση παραγωγής δύο φορές μέσα στο 2017 της Levante λόγω μειωμένης ζήτησης, έρχεται μία ακόμα ανάκληση, η τρίτη μέσα στην χρονιά.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι μάλλον πιο σοβαρά καθώς έχει εντοπιστεί ένα πρόβλημα στην τροφοδοσία της βενζίνης η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά και καταστροφή του αυτοκινήτου.

Η ανάκληση αφορά Quattroporte και Ghibli που κατασκευάστηκαν το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Η εταιρία καλεί τους πελάτες της να πηγαίνουν τα αυτοκίνητά τους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για να τους αλλάξει το σύστημα τροφοδοσίας της βενζίνης. Μέχρι να γίνει αυτό, για καλό και για κακό τους καλεί να τα έχουν ακίνητα.

Πάντως το 2017 ήταν μία εξαιρετικά δυσάρεστη χρονιά για την Maserati, με την Levante να μην "τραβάει" όσο περίμεναν και τα οικονομικά προβλήματα να έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον μέσα στο γκρουπ FCA.