Quiz: Ποια είναι η θέση σας στη Ford Chip Ganassi Racing;


Έχετε αναρωτηθεί εάν θα μπορούσατε ν’ ανταπεξέλθετε στην πίεση ενός αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής; Ποια θέση θα μπορούσατε να έχετε σε μια αγωνιστική ομάδα; Ποια προτερήματά σας θα συνέβαλαν καθοριστικά στη νίκη; Η Ford Chip Ganassi Racing σας δίνει την ευκαιρία να το διαπιστώσετε.

  • 15/6/2018

Το Le Mans δεν είναι μόνο η υπέρτατη δοκιμασία για οδηγούς και αυτοκίνητα, το ίδιο ισχύει και για όλα τα μέλη που αποτελούν μια ομάδα. Η πρόκληση για να ανταπεξέλθει κάποιος στις μεγάλες απαιτήσεις του 24ωρου αγώνα είναι μεγάλη αλλά και δελεαστική για όποιον έχει το μεράκι.
Η φυσική κατάστασή του, η ικανότητά του να αναλύει άμεσα τα δεδομένα και να προβλέπει τα προβλήματα που μπορεί να καθυστερήσουν τα αυτοκίνητα της ομάδας, η αποφασιστικότητα να πράξει ό,τι απαιτείται για την επίλυση αυτών είναι απαραίτητα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Το να είναι κάποιος μέλος μιας αγωνιστικής ομάδας είναι σημαντική ευθύνη, καθώς οι ενέργειές του και οι πράξεις του επηρεάζουν άμεσα τη δουλειά των υπολοίπων και κατ’ επέκταση και το αποτέλεσμα, δηλαδή τη θέση που αυτή θα κατακτήσει. Παρακάτω μπορείτε να κάνετε το κουίζ για να διαπιστώσετε τις ικανότητές σας και να δείτε ποια θέση θα σας ταίριαζε σε μια ομάδα όπως αυτή της Ford Chip Ganassi Racing.


Ερώτηση 1η.
Όταν πρέπει να λάβετε μία απόφαση:

    a) Αποφασίζετε γρήγορα και με βάση το ένστικτό σας.
    b) Ζυγίζετε τις επιλογές στα γρήγορα και κάνετε μία γρήγορη επιλογή.
    c) Προσπαθείτε να αναβάλλετε την απόφαση όσο γίνεται περισσότερο.
    d) Μελετάτε όλα τα στοιχεία πριν πάρετε την απόφαση.

Ερώτηση 2η.
Ανακοινώνεται μία αλλαγή πάνω στη διαδικασία της δουλειάς. Εσείς:

    a) Αισιοδοξείτε ότι θα είναι θετική.
    b) Είστε ευτυχείς εάν αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ποικιλία σε δραστηριότητες/καθήκοντα.
    c) Η πρώτη σας αντίδραση είναι αρνητική.
    d) Βλέπετε τα χειρότερα δυνατά επακόλουθα πρώτα.

Ερώτηση 3η.
Όσοι σας γνωρίζουν, θα έλεγαν ότι:

    a) Σας αρέσει να δημιουργείτε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.
    b) Είστε επίμονοι.
    c) Μπορείτε να είστε καλοί ακροατές και υποστηρικτικοί.
    d) Είστε πολύ ευσυνείδητοι.

Ερώτηση 4η.
Ποιες από τις παρακάτω λέξεις σας περιγράφουν καλύτερα:

    a) Εύθυμος.
    b) Ανταγωνιστικός.
    c) Πιστός.
    d) Ακριβής.

Ερώτηση 5η.
Σε ποιον από τους παρακάτω τομείς πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να βελτιωθείτε;

    a) Ακρίβεια.
    b) Υπομονή.
    c) Διαχείριση διαφωνιών/συγκρούσεων.
    d) Να είστε πιο ανοιχτός συναισθηματικά.

 

Οι απαντήσεις


Περισσότερα A: Πλήρωμα στα Pit:
Είστε εξαιρετικός ομαδικός παίκτης και απίστευτα πιστός και μπορείτε να αντιδράτε γρήγορα σε καταστάσεις. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, στρώνεστε στη δουλειά, αλλά εξακολουθείτε να έχετε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Περισσότερα B: Οδηγός Αγώνων:
Είστε άτομο με αυτοπεποίθηση και άκρως ανταγωνιστικό εκ φύσεως. Θέλετε οι γύρω σας να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μπορεί να είστε λίγο εγωιστές, κάτι που πρέπει να ελέγξετε σαν μέλος της ομάδας Le Mans της Ford, όπου πρωταρχική προϋπόθεση είναι να μοιράζεστε τα κίνητρα και να ακολουθείτε τη στρατηγική της ομάδας.

Περισσότερα C: Μηχανικός Αγώνων:
Σας αρέσει να σκέφτεστε για πράγματα και σχεδιάζετε μια καλή στρατηγική, φροντίζοντας να περιλαμβάνονται όλοι οι γύρω σας. Μερικές φορές αναλαμβάνετε υπερβολικά πολλές ευθύνες, επειδή δεν λέτε εύκολα «όχι» και επειδή πιστεύετε ότι κάτι θα γίνει σωστά μόνο εάν το κάνετε μόνοι σας. Αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και μπορείτε να πάτε μακριά.

Περισσότερα D: Προσωπικό υποστήριξης:
Είστε τελειομανής και σας ενδιαφέρει πολύ η ανάλυση, κάτι που είναι ιδανικό εάν είστε υπεύθυνοι για πράγματα όπως τα ελαστικά. Θα εργάζεστε αθόρυβα, μόνοι σας, για να είστε σίγουροι ότι το Ford GT φορά το τέλειο ελαστικό.