Η επιστροφή της BMW στο Le Mans


Η BMW κάνει την αγωνιστική επιστροφή της στις 24 Ώρες του Le Mans! Η BMW Team MTEK συμμετέχει με δύο νέες BMW M8 GTE στην κατηγορία GTE Pro. Η ομάδα αποτελείται από έξι εργοστασιακούς οδηγούς της BMW.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΦΩΤΟ: BMW
  • 14/6/2018

Η BMW επιστρέφει στις 24 Ώρες του Le Mans αυτήν την εβδομάδα, με δύο νέες BMW M8 GTE. Η ομάδα αποτελείται από 6 εργοστασιακούς οδηγούς της βαυαρικής εταιρείας. Το αυτοκίνητο με τον αριθμό “81” θα οδηγήσουν ο Γερμανός Martin Tomczyk , ο Ολλανδός Nick Catsburg και ο Αυστριακός Philipp Eng, ενώ αντίστοιχα καθήκοντα στο αυτοκίνητο με τον αριθμό “82” αναλαμβάνουν ο Πορτογάλος António Félix da Costa, ο Βρετανός Alexander Sims και ο Βραζιλιάνος Augusto Farfus. Σημειώνουμε ότι η αγωνιστική εβδομάδα του Le Mans ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα με τεχνικό έλεγχο στο κέντρο της πόλης.

Την Παρασκευή, στο χώρο φιλοξενίας της M Motorsport θα γίνει μία πραγματικά ξεχωριστή αποκάλυψη: Η BMW Σειρά 8 Coupe θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Le Mans. Από την πίστα στο δρόμο – ευρήματα από το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (FIA World Endurance Championship) ενσωματώθηκαν απευθείας στην εξέλιξη του μοντέλου παραγωγής.